Blogindlæg

JA-Profil

JA-Profil

I kender det måske. Der skal indkøbes tøj til holdet/foreningen og forældrene ønsker måske også tøj for at støtter jer og deres barn. Derudover har I måske sponsorer som skal repræsenteres på tøjet og derved skal der være trykket være af god kvalitet.

Havodderens Djurslands Cup 2023

Havodderens Djurslands Cup

Havodderen – en idé blev til virkelighed
Den 28. maj 2023 blev Djursland Cup afholdt for første gang, og det blev en stor succes med mange deltagere og en imponerende fangst.

Chopar

Gymnastik er en fantastisk sport, der ikke kun udvikler fysisk styrke og smidighed, men også fremmer selvudtryk, kreativitet og holdånd. Bag succesen af mange gymnastikforeninger og idrætsudøvere er virksomheder som CHOPAR, der stræber efter at støtte og forstærke budskabet om lyst til bevægelse.

Logo Motivu

Motivu

Få medlemmer og fyld holdene op ved at gøre jer mere synlig via Motivu. Her kan I som idrætsforening opslå prøvetimer eller ledige pladser på jeres hold. Derved kan potentielle medlemmer få et bedre overblik.

Sport Direct

Sport Direct Aarhus

En af Danmarks største leverandør indenfor sportstøj, og mere, er Sport Direct Aarhus.

KlubVinds logo

Har du bemærket manden med bolden og de knyttede hænder, som er forbundet med en cirkel? Os fra KlubVind havde mange overvejelser om logoet i sin tid, og dem vil vi gerne dele med jer.

Optimer din fondsansøgning

Fondsbevillinger har samlet set været på 27,7 mia. i Danmark i 2022, hvoraf de største fem fonde har udgjort tæt

De forskellige typer frivillige

Stor fokus på frivilligheden, og i Frivillighedsguiden 2022 er der bl.a. skrevet om mulighederne og udfordringerne i det frivillige arbejdsmiljø, forskellige

Tak for deltagelsen

Imens du har sprunget på trampolin, spillet træningskampe eller trænet kampsportsteknikker har en fra jeres bestyrelse været på arbejde igen.

Trivsel og de sociale rammer 

Den generelle trivsel og de sociale rammer ved danske idrætsfaciliteter
Center for Ungdomsstudier (CUR). Udarbejdet med støtte fra Danmarks Idrætsforbund og Lokale & Anlægsfonden

Grønnere græs efter Corona

Hvordan har interessen for idrætsforeningerne været før og efter Corona? Danmarks Statistik har denne sommer offentliggjort en rapport om emnet.

Vinderen er fundet

Allerførst en kæmpe tak til alle der svarede på vores spørgeskema. Vinderen af de 2 flasker forårs vin blev: Mona, Holstebro

KlubVind kickstarter 2022

KlubVind kickstarter 2022 med gode nyheder. Første glade nyhed er, at Jens Pallesen er blevet ansat Salgs- og Marketingchef. Vi