Blogindlæg

Studentermedarbejder

Vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke. Han har sat et dybt aftryk på KlubVind, og vi er taknemmelige for alle de minder og den læring, han har givet os. Billedet af studenterhuer, der bliver kastet op i luften, symboliserer både en afslutning og en ny begyndelse.

SoMe i foreningen

Sociale medier, er fantastiske redskaber til at række ud til medlemmer, frivillige og beboere i lokalsamfundet.

Hyppige opslag på de sociale medier bevirker, at din forening får større synlighed lokalt og derigennem får lettere ved at tiltrække nye medlemmer og frivillige.

Førstehjælp i foreningslivet

Hvordan håndterer I kritiske hændelser i din forening?
Et stigende antal idrætsforeninger vælger at tilbyde førstehjælpskurser til medlemmer og frivillige kræfter. Førstehjælp er en vigtig kompetence i foreningslivet. I kan lære at forebygge ulykker og handle korrekt ved hjertestop på boldbanen.

Den gode kontakt til sponsorer

KlubVinds guide til etablering af sponsoraftaler og styrk din idrætsforening. Den gode kontakt til sponsorer er afgørende for, at din forening kan skabe indtægt til nyt udstyr og flere aktiviteter. Få gode råd til at række ud til erhvervsdrivende i lokalområdet.

Øget trivsel i foreningslivet

Trivsel er afgørende for enhver idrætsforening, især når det kommer til at tiltrække og fastholde medlemmer. I dette blogindlæg har vi udforsket, hvordan man kan forbedre trivslen i foreningslivet.

Forårslotteri

Elev-Nye Idrætsforening er klar til deres tredje støttelotteri – også denne gang digitalt via KlubVind! Lær, hvordan digital fundraising kan styrke jeres forening og miljøet. Bliv klar allerede lige efter påsken.

De gode dagsordener og referater

Med fokus på både dagsorden og referat, præsenteres 6 nøglepunkter for en effektiv dagsorden og 8 tips til et koncist referat. Ved at implementere disse råd kan foreninger skabe struktur, spare tid og øge produktiviteten på deres møder.
Dette er essentielt for foreningens succes.

Guide til at tiltrække og fastholde frivillige

Engagement fra frivillige er nøglen til et stærkt socialt fællesskab og øget meningsfuldhed i hverdagen. I dette indlæg er fokus rettet mod at fremme frivillighed i idrætsforeningerne. Inkl. en guide til, hvordan din forening kan tiltrække og fastholde frivillige, med vigtige tips og strategier.

Digitale løsninger til foreningslivet

Fordele ved KlubVinds støttelotteri inkluderer øget mulighed for at tiltrække sponsorer og købere online, ansvarlighed for miljøet ved at reducere papirforbrug, og en gratis shop til merchandise og events.

Skab gode rammer for bestyrelsen

Mange idrætsforeninger står overfor udfordringen med at besætte vigtige poster som kasserer. KlubVind træder til som en løsningsorienteret partner med deres innovative Shopmodul, der ikke kun giver et hurtigt overblik over tilmeldinger og betalinger, men også frigør værdifuld tid for bestyrelsesmedlemmer.

Sponsorer til jeres klub!

Lær hvordan KlubVind kan optimere din klubs fundraising med effektive sponsoraftaler. Få praktiske råd og skab økonomisk vækst i din idrætsforening gennem online støttelotterier. Kontakt KlubVind for professionel hjælp til at tiltrække sponsorer og styrke din klubs økonomi.

Fleksibilitet skaber trivsel

Opdag hvordan KlubVind, en lille midtjysk virksomhed, tilbyder fleksible arbejdsvilkår og effektive fundraising-løsninger for idrætsforeninger. Læs om den win-win fleksibilitet, der tiltrækker engagerede medarbejdere, og hvordan KlubVind styrker idrætsklubbernes økonomi gennem online støttelotterier

JA-Profil

JA-Profil

I kender det måske. Der skal indkøbes tøj til holdet/foreningen og forældrene ønsker måske også tøj for at støtter jer og deres barn. Derudover har I måske sponsorer som skal repræsenteres på tøjet og derved skal der være trykket være af god kvalitet.

Havodderens Djurslands Cup 2023

Havodderens Djurslands Cup

Havodderen – en idé blev til virkelighed
Den 28. maj 2023 blev Djursland Cup afholdt for første gang, og det blev en stor succes med mange deltagere og en imponerende fangst.

Chopar

Gymnastik er en fantastisk sport, der ikke kun udvikler fysisk styrke og smidighed, men også fremmer selvudtryk, kreativitet og holdånd. Bag succesen af mange gymnastikforeninger og idrætsudøvere er virksomheder som CHOPAR, der stræber efter at støtte og forstærke budskabet om lyst til bevægelse.

Logo Motivu

Motivu

Få medlemmer og fyld holdene op ved at gøre jer mere synlig via Motivu. Her kan I som idrætsforening opslå prøvetimer eller ledige pladser på jeres hold. Derved kan potentielle medlemmer få et bedre overblik.

Sport Direct

Sport Direct Aarhus

En af Danmarks største leverandør indenfor sportstøj, og mere, er Sport Direct Aarhus.

Årets idrætsforening 2022

Spændingen stiger, når DIF og Danske Spil går sammen om at finde Årets Idrætsforening. De tre finalister er ingen ringere end … (måske du kender dem)

KlubVinds logo

Har du bemærket manden med bolden og de knyttede hænder, som er forbundet med en cirkel? Os fra KlubVind havde mange overvejelser om logoet i sin tid, og dem vil vi gerne dele med jer.

Optimer din fondsansøgning

Fondsbevillinger har samlet set været på 27,7 mia. i Danmark i 2022, hvoraf de største fem fonde har udgjort tæt

De forskellige typer frivillige

Stor fokus på frivilligheden, og i Frivillighedsguiden 2022 er der bl.a. skrevet om mulighederne og udfordringerne i det frivillige arbejdsmiljø, forskellige

Tak for deltagelsen

Imens du har sprunget på trampolin, spillet træningskampe eller trænet kampsportsteknikker har en fra jeres bestyrelse været på arbejde igen.

Trivsel og de sociale rammer 

Den generelle trivsel og de sociale rammer ved danske idrætsfaciliteter
Center for Ungdomsstudier (CUR). Udarbejdet med støtte fra Danmarks Idrætsforbund og Lokale & Anlægsfonden

Grønnere græs efter Corona

Hvordan har interessen for idrætsforeningerne været før og efter Corona? Danmarks Statistik har denne sommer offentliggjort en rapport om emnet.

Vinderen er fundet

Allerførst en kæmpe tak til alle der svarede på vores spørgeskema. Vinderen af de 2 flasker forårs vin blev: Mona, Holstebro

KlubVind kickstarter 2022

KlubVind kickstarter 2022 med gode nyheder. Første glade nyhed er, at Jens er blevet ansat Salgs- og Marketingchef. Vi siger