KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Årets idrætsforening 2022

DIF har i samarbejde med Danske spil nomineret Årets Idrætsforening, og de tre nominerede er Sundby Sejlforening, Cykling Odense og Aarhus Watersports Complex. I januar 2023 kåres Årets Idrætsforening 2022.  

 

Frem til d. 8. november kunne foreninger og medlemmer fra foreninger indstille deres bud på den bedste forening. I alt blev der indsendt 724 indstillinger, og foreningerne har været spredt ud over hele landet.  

Tre lokale foreninger fra henholdsvis Jylland, Fyn og Sjælland er nomineret til Årets Idrætsforening, og Danske Spil og DIF står bag prisen. Prisen uddeles til en forening, der har gjort en helt særlig og ekstraordinær indsats. Vinderen får udbetalt 100.000 kroner, og de andre to foreninger får hver 10.000 kroner.  

De nominerede er 

  • Sundby Sejlforening – En af Danmarks største sejlklubber med sine 1200 medlemmer – Beliggende i København  
  • Cykling Odense – Cykling på indendørs cykelbane for skoleelever og motionister i nærheden af Fyn 
  • Aarhus Watersports Complex – Aktiviteter i vand for tidligere soldater og lokalområdet i Aarhus Ø 

Anerkendelse og synliggørelse 

Rigtig mange foreninger i Danmark gør en forskel, og en prisuddeling er en måde for en forening at få et skulderklap og blive anerkendt for sit arbejde ved at blive indstillet til prisen. Det er også en måde for de frivillige med deres faste gang i foreningen at anerkende og fortælle om alle de fantastiske aktiviteter – og det der ellers gør foreningen til et fantastisk sted at være.  

 

Sidste år blev prisen vundet af fodboldklubben Tune IF. Årets vinder af prisen afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show, som vil blive afviklet i Jyske Bank Boxen og vist på DR1 den 7. januar 2023. 

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email