KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Årets idrætsforening 2022

Spændingen stiger, når DIF og Danske Spil går sammen om at finde Årets Idrætsforening. De tre finalister er ingen ringere end Sundby Sejlforening, Cykling Odense og Aarhus Watersports Complex. Trofæet bliver overrakt i januar 2023, men allerede nu kører hypen på højtryk!

Indtil den 8. november kunne foreninger og deres medlemmer indsende deres bud på den bedste forening. Hold nu fast – hele 724 indstillinger væltede ind fra alle hjørner af landet! Det er da noget af en konkurrence.

Vi har tre lokale helte fra Jylland, Fyn og Sjælland, der har sikret sig en velfortjent plads som nominerede til Årets Idrætsforening. Bag prisen står Danske Spil og DIF, klar til at hædre den forening, der har gjort noget helt særligt og ekstraordinært. Den vindende forening kan se frem til at få 100.000 kroner i præmiepenge, mens de to andre heldige nominerede får hver 10.000 kroner.

Lad os nu se på de tre frygtløse kandidater:

Først ud er Sundby Sejlforening – en gigantisk sejlklub med over 1200 sejlglade medlemmer. De regerer i København og sætter sejladserne i gang.

Dernæst har vi Cykling Odense – her bliver pedalerne trådt til på en indendørs cykelbane, hvor både skoleelever og motionister får sved på panden i nærheden af Fyn.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Aarhus Watersports Complex – de er specialister i vandaktiviteter for tidligere soldater og det lokale samfund i Aarhus Ø. Her bliver vandkrigen indledt!

Vi må ikke glemme, hvor vigtigt det er at anerkende og synliggøre alle de fantastiske foreninger i Danmark. Prisuddelingen er en gylden mulighed for at give dem et velfortjent skulderklap og hylde deres bemærkelsesværdige arbejde. For de frivillige, der bruger deres tid på at gøre foreningen til et fantastisk sted, er det også en chance for at fortælle om alle de vanvittige aktiviteter, der foregår. Det er trods alt dét, der gør foreningen til det ultimative sted at være!

Sidste år tog fodboldklubben Tune IF prisen med hjem. Hvem mon løber med sejren i år? Svaret afsløres i forbindelse med det spektakulære Sport 2022-show, der vil tage sted i Jyske Bank Boxen og blive sendt direkte på DR1 den 7. januar 2023.

Hold jer opdateret, for denne intense konkurrence kan kun ende med en triumferende vinder!

Læs om vinderen her : www.via.ritzau.dk/vinderen

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email