Hvem er vi?

KlubVind ApS.

Mission

KlubVinds mission er at fremme støttemulighederne for danske idrætsforeninger gennem digitale løsninger. Vi søger at modernisere og udvikle måderne at indsamle støtte på, så danske idrætsforeninger kommer til at stå stærkere. Vi tror på, at gode støttemuligheder gør idrætsforeningerne i stand til at levere bedre ydelser og samtidigt styrke et sundt og aktivt foreningsliv.

En god samarbejdspartner

Med afsæt i mange års erfaring blandt KlubVinds medarbejdere, ved vi hvordan en digital virksomhed skal opbygges og udvikles.

Historie

KlubVind er lille midtjysk virksomhed, grundlagt og ledt af Mads Hulgaard i 2019. Historien om KlubVind starter i Elev-Nye idrætsforening, hvor Mads er formand. Gennem foreningsarbejdet opstod der udfordringer ved at dække de daglige udgifter og samtidigt finansiere nye projekter for klubben. Kombineret med en stilling indenfor lotteri-sektoren, opstod idéen om at digitalisere foreningslotterierne – resultatet blev KlubVind. Siden da har virksomheden udviklet sig til at omfavne flere forskellige initiativer, der alle har til formål at stille idrætsforeninger stærkere.

Medarbejdere

Siden sin start er KlubVind hurtigt vokset fra et par medarbejdere, til i dag at omfatte adskillige personer i en række forskellige funktioner.

Christian
Foreningskonsulent
44 16 38 83 
cb@klubvind.dk

Justin
Analytiker
js@klubvind.dk

Alexander
IT-ansvarlig
an@klubvind.dk

Andreas
IT-specialist
ath@klubvind.dk

Jesper
Advisory Board

Lasse
Advisory Board
leskil99@gmail.com

Per
Advisory Board
perbahne@gmail.com

Søren
Advisory Board
soras@digitalconsult.dk

Mads Hulgaard
Direktør
25 10 18 20
mh@klubvind.dk