Vores Støttelotterier

Ved klik på et klub-logo nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan lotteriet fungerer.
Vil du høre mere om, hvordan du nemt og gratis kan komme i gang med et støttelotteri – Kontakt os her

Støttelotteri til din forening, endda med salg online! 

På siden her ses eksempler på afsluttede støttelotterier, som KlubVind har hjulpet foreninger med at afvikle. Vi har haft succes med at hjælpe klubber og foreninger med fundraising i form af støttelotterier. Da lotterierne foregår med salg online, gøres det lettere for både deltagere og afviklere. Vi ønsker altså at gøre op med den gængse måde at samle penge sammen til sin klub eller forening, hvor det tidligere primært har været dør-til-dør salg, der er blevet brugt. Dørsalget er tidskrævende, og vi har fået feedback fra vores kunder der fortæller at salget af lodsedler kan ske hurtigere, hvis det bliver gjort online. Det er let tilgængeligt for køberne, og foreningerne brugere færre kræfter. Desuden er der i vores betalingsløsning et bæredygtigt element, da der bruges færre ressourcer. 

Ønsker du og din klub at tjene ekstra penge til klubkassen, så er KlubVind altså det rigtige sted. Vi støtter breddeidrætten, og vores målgruppe er alle klubber og ikke kun håndbold- eller fodboldklubber. Vi hjælper alle foreninger, uanset sportsgren – også din.

Som udgangspunkt sørger klubberne selv for at anskaffe sponsorer til et støttelotteri.
Vi synes, det giver mest mening, da der oftest er sponsoraftaler på forhånd i de fleste foreninger eller klubber, og da sponsorer ofte er en del af lokalmiljøet.  Vi hjælper vi naturligvis også gerne med sponsorerne, men som oftest giver det bedst mening, at klubben benytter sig af lokale sponsorer i et støttelotteri.

Hvis det lyder som noget for dig og din klub, så grib endelig telefonen og giv os et kald eller send os en mail, så sætter vi en kaffeaftale op (fysisk eller online), hvor vi gerne vil høre om lige netop jeres behov og ønsker.

Telefon: 25 10 18 20
E-mail: post@klubvind.dk

Vi vil meget gerne høre jeres historie!

Når jeres klub eller forening har afviklet et støttelotteri, vil vi i KlubVind blive super glade for at høre, hvad overskuddet er gået til.
Er det omklædningsrummet eller kunstgræsbanen, der har fået en overhaling? Har I fået nye eller bedre redskaber? Vi vil elske at høre om det 🙂