Vores Støttelotterier

Ved klik på et klub-logo nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan vores lotterier fungerer.
Hør mere om, hvordan det er gratis og nemt at komme i gang med et støttelotteri med salg online – Kontakt os her

Støttelotterier med salg online til foreninger

På siden her ses både de igangværende og de afsluttede støttelotterier, som KlubVind har afviklet for foreninger. Vi har haft stor succes med at hjælpe klubber og foreninger med fundraising i form af online lotterier. Da lotterierne foregår med salg online, gøres det lettere for både deltagere og afviklere. Vi ønsker altså at gøre op med den gængse måde at samle penge sammen til sin klub eller forening, hvor det tidligere primært har været dør-til-dør salg, der er blevet brugt. Dørsalget er tidskrævende, og vi ved med sikkerhed, at salget af lodsedler kan ske hurtigere, hvis det bliver gjort online. Det er lettilgængeligt for køberne, og det er færre kræfter, der skal bruges fra klubbens og klubbens medlemmers side. Desuden er der i vores online betalingsløsning et bæredygtigt element, da der bruges færre ressourcer til tryksager.

Ønsker du og din klub at tjene ekstra penge til klubkassen, så er KlubVind altså det rigtige sted. Vi støtter breddeidrætten, og vores målgruppe er alle klubber og ikke kun håndbold- eller fodboldklubber. Vi hjælper alle foreninger, uanset sportsgren – også din.

Som udgangspunkt sørger klubber selv for at anskaffe sponsorer til et eventuelt online støttelotteri. Vi synes, det giver mest mening, da der oftest er sponsoraftaler på forhånd i de fleste foreninger eller klubber, og da sponsorer ofte er en del af lokalmiljøet.  Vi hjælper vi naturligvis ogsåp gerne med sponsorerne, men som oftest giver det bedst mening, at klubben benytter sig af lokale sponsorer i et lotteri.

Hvis det lyder som noget for dig og din klub, så grib endelig telefonen og giv os et kald eller send os en mail, så sætter vi en kaffeaftale op, hvor vi kan diskutere lige netop jeres behov og ønsker.

Telefon: 25 10 18 20
E-mail: post@klubvind.dk

Vi vil meget gerne høre jeres historie!

Når jeres klub eller forening har afviklet et online støttelotteri, vil vi i KlubVind blive super glade for at høre, hvad overskuddet er gået til. Er det omklædningsrummet eller kunstgræsbanen, der har fået en overhaling? Har I fået nye eller bedre redskaber? Vi vil elske at høre om det! Så kan vi nemlig formidle den gode historie videre. Både til vores egne brugere, men også til jeres foreningsmedlemmer og sponsorer.