KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Fleksibilitet skaber trivsel

Alle medarbejdere i KlubVind skal opleve, at de trives og udvikler sig i jobbet. Det er en forudsætning for, at virksomheden kan realisere sit mål om at vækste foreningslivet.

Af klubvind.dk

KlubVind har siden opstarten i 2019 tilbudt fleksible arbejdsvilkår til sine medarbejdere. Virksomheden har fokus på, at medarbejderne skal have de bedste rammer og betingelser for at kunne udfolde deres potentiale. Filosofien er, at der skal være plads til et liv ved siden af arbejdet – mange af KlubVinds tidligere medarbejdere har været aktive idrætsudøvere og har efterspurgt muligheden for at kunne tilrettelægge deres egen arbejdstid.

KlubVind er en lille midtjysk virksomhed, grundlagt og ledet af Mads Hulgaard i 2019. Historien om KlubVind starter i Elev-Nye Idrætsforening, hvor Mads er formand. Gennem foreningsarbejdet opstod udfordringer med at dække de daglige udgifter og samtidig finansiere nye projekter for klubben. Kombineret med en stilling indenfor lotteri-sektoren opstod ideen om at digitalisere foreningslotterierne – resultatet blev KlubVind. Siden da har virksomheden udviklet sig til at omfavne flere forskellige initiativer, der alle har til formål at styrke idrætsforeninger.

Teamet består i øjeblikket af seks personer, som er en god blanding af fuldtidsbeskæftigede og deltidsansatte. Idrætsforeningerne efterspørger i stigende grad effektive løsninger til fundraising, og KlubVind har planer om at udvide medarbejderantallet i det kommende år.

KlubVind er en mindre midtjysk virksomhed, der hjælper idrætsforeninger over hele landet med fundraising, for eksempel gennem online støttelotterier. Virksomheden opstod med ønsket om at hjælpe foreningerne med at gøre arbejdet med at indsamle midler mindre tidskrævende.

“Niveauet af fleksibilitet i KlubVind var afgørende for, at jeg kunne dyrke håndbold på eliteidrætsniveau ved siden af mit arbejde” (Nicolai, tidligere medarbejder i KlubVind)

KlubVind er win-win på fleksibilitet

KlubVind tilgodeser i høj grad fleksibilitet og balancegangen mellem arbejds- og privatlivet. Indflydelse på egne arbejdstider er med til at tiltrække og fastholde engagerede medarbejdere. KlubVind tilstræber, at alle medarbejdere varetager opgaver, som de er gode til og trives godt med.

De fleksible rammer understøtter en rummelig og forstående arbejdskultur med plads til forskellighed. For en mindre virksomhed er det en fordel, at visse medarbejdere arbejder deltid eller er ansat i fleksjob. Enkelte ansatte, der tidligere har oplevet udfordringer med at få fodfæste på arbejdsmarkedet, har fundet vej til KlubVind. KlubVind bæres af en stærk holdånd, både internt og i samarbejdet med foreningerne, og alle medarbejderes personligheder og kompetencer værdsættes.

“Man er selv med til at skræddersy og planlægge sine arbejdsopgaver. Der er stor åbenhed og fleksibilitet til at afprøve ideer” (Anders, medarbejder i KlubVind)

Om KlubVind

KlubVind tilbyder en fleksibel arbejdskultur til sine ansatte. Virksomheden ønsker desuden at hjælpe mennesker, der oplever udfordringer med at få fast fodfæste på arbejdsmarkedet, i praktik eller job. KlubVind har til formål at hjælpe idrætsklubber til en bedre økonomi, for eksempel gennem levering af en online platform til salg af støttelotterier og vidensdeling. Sportsklubberne giver udtryk for stor tilfredshed med KlubVind som leverandør på deres online støttelotterier.

Læs mere om KlubVind på www.klubvind.dk

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email