KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Studentermedarbejder

Farvel og tak til vores trofaste studentermedhjælper

 

I dag står vi ved en skillevej, hvor vi siger farvel til en elsket kollega og ven. Vores trofaste studentermedhjælper, Rasmus, har gennem de sidste år været en uundværlig del af KlubVind. Fra den første dag har han bragt energi, kreativitet og dedikation til vores team.

Rasmus begyndte som en usikker studerende, men hurtigt blev han en essentiel brik i vores hverdag. Han har håndteret alt fra sociale medier til kundehenvendelser med et smil og en professionalisme, der har inspireret os. Vi husker specielt den dag, hvor vi stod overfor en teknisk udfordring på SoMe, og Rasmus med sin løsningsorienterede tilgang fik os tilbage på sporet – hans evne til at forblive rolig og fokuseret under pres var imponerende.

Nu er tiden kommet, hvor vores studentermedarbejder har afsluttet sin eksamner og tage det næste skridt ud i livet. Det er med blandede følelser, vi ser ham flyve videre – stolte af hans præstationer og kede af at skulle undvære hans tilstedeværelse. Men vi ved, at hans fremtid er lys, og at han vil bringe samme dedikation og passion til sine kommende eventyr.

Vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke. Han har sat et dybt aftryk på KlubVind, og vi er taknemmelige for alle de minder og den læring, han har givet os. Billedet af studenterhuer, der bliver kastet op i luften, symboliserer både en afslutning og en ny begyndelse. Vi fejrer Rasmus' rejse og ser frem til at følge hans fremtidige succeser.

Tak for alt, Rasmus. Du vil altid være en del af KlubVind-familien. 

 

Har du lyst til en praktik eller et studiejob, så tøv ikke med at sende et CV og en kort ansøgning til mh@klubvind.dk

For at læse mere om vores rejse og historier, så besøg vores blog.Om KlubVind

KlubVind har som mål at styrke idrætsforeningernes økonomi. Vi tilbyder en online platform, som idrætsforeninger kan bruge til at sælge støttelotterier, støttet af sponsorer, med henblik på at skabe indtægt. Foreningen kan enten finde sponsorer selv eller overlade opgaven til KlubVind. Med omfattende erfaring inden for fundraising og sponsoraftaler hjælper vi gerne jeres forening!

KlubVind er en lille midtjysk virksomhed, grundlagt og ledet af Mads Hulgaard i 2019. Historien om KlubVind begyndte i Elev-Nye Idrætsforening, hvor Mads er formand. Udfordringer med at dække daglige udgifter og finansiere nye projekter ledte til ideen om at digitalisere foreningslotterierne, hvilket resulterede i KlubVind. Virksomheden har siden udviklet sig med flere initiativer med det formål at styrke idrætsforeninger.

Læs mere om KlubVind på www.klubvind.dk

Ved spørgsmål om online støttelotterier og fundraisingmuligheder i idrætsforeningen, kontakt Mads Hulgaard på telefon 25101820 eller mail mh@klubvind.dk.

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email