Ny lov til støttelotterier hør mere hos klubvind
KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Nye muligheder for din klub! Forårsnyt fra KlubVind

Foråret starter godt for din klub, der er nemlig nye regler på vej, der gør det endnu nemmere og billigere at tjene penge på støttelotterier.

1. Bingo/Støttelotteri op til 10.000 kr. årligt skal ikke anmeldes og kan afholdes af alle. Ingen krav og ingen afgift.

2. Bingo/Støttelotteri op til 50.000 kr. årligt. Tilladelsen gælder 3 år frem. Myndighederne satser på at der ingen afgift bliver!

Kontakt KlubVind nu, og hør hvor nemt det er at afholde Støttelotteri hos os, alt foregår online!

Læs mere om den kommende lov her:

Aftaletekst
(Åbner nyt vindue)

Appendiks-a 
(Åbner nyt vindue)

Hos KlubVind er vi interesserede i at hjælpe. Vi hjælper folk ind på arbejdsmarkedet og vi hjælper alle Danmarks frivillige. Siden 2019 har vi fået mere end 25 i arbejde og alle har bidraget med udviklingen af det der i dag er KlubVinds støttelotterier. 

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Uddrag af lovtekst her:

Regeringen har sammen med alle Folketingets partier netop indgået en aftale, der blandt andet indfører et helt nyt regelsæt for almennyttige lotterier. De nye regler vil gøre det lettere og mere enkelt,

når en frivillig forening gerne vil afholde fx et bingoarrangement eller et lotteri, hvor der samles ind til foreningen selv eller et andet godt formål.

”Aftalen er først og fremmest en hjælpende hånd til de mange frivillige foreninger rundt om i Danmark, der synes, at bingo og andet lotteri er en god og hyggelig måde at få samlet nogle penge ind til et godt formål. Reglerne bliver enklere og afgifter på gevinster fjernes. Med aftalen gør vi op med en række forældede regler, der var til gene for mange foreninger. Vi åbner for en række nye muligheder og fjerner bøvlede krav”, siger skatteminister Jeppe Bruus.

Under 10.000 kr.
Arrangør: Alle (fx plejehjem, skoleklasser, personer) • Ingen krav til formål og udbud • Intet tilsyn • Ingen afgift

10.000 kr. indtil 50.000 kr.
Arrangør: Kun foreninger, fonde, organisationer, institutioner og virk-somheder (registreret i Virk.dk) • Hele overskuddet, dog min. 35 pct. af salgssummen, skal tilfalde et almennyttigt formål • Registrering hos Spillemyndigheden gældende for 3 år • Intet gebyr • Begrænset risikobaseret tilsyn • Forbud mod onlineafvikling – dog køb/salg online tilladt • Særskilt bankkonto • Ingen afgift (afgiftsfritagelse forudsætter EU-godkendelse)