KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Tak for deltagelsen

Så runder KlubVind af for surveyen. Vi vil gerne sige tak for jeres tid og lyst til at deltage!

Imens jeres andre medlemmer måske har sprunget på trampolin, spillet træningskampe eller trænet kampsportsteknikker har en fra jeres bestyrelse (eller andet medlem) været på tasterne og udfyldt vores survey. Det vil vi gerne sige tak for! – Det er altid spændende at høre lidt om andre foreninger, da klubber spænder meget vidt i Danmark. Vi er også altid interesserede i at høre fra jer i forhold til, hvad vi kan gøre bedre! Så kontakt os endelig med ris og ros eller for at få vores nyhedsbrev over mail.

Klubber på græs, i træningsrum og i luften

Der sker da en del ude hos jer i jeres klubber. Nogle klubber har træningsrum. Andre spiller på græs. Nogle helt tredje har brug for højdemålere til deres tandemspring eller andet faldskærmsudspring. I har alle forskellige behov og kommer med hver jeres foreningsbaggrund rundt om i landet. Dog kan træningsudstyr gå i stykker, eller der kan opstå andre uforudsete udgifter, og der kan vi hjælpe jer!

KlubVinds Støttelotterier

Med et støttelotteri fra KlubVind kan jeres forening indsamle penge digitalt til jeres forening – uden at I skal stemme dørklokker. Vi hjælper med opsætning, vedligeholdelse og afvikling af lotteriet, og I får penge og opmærksomhed til jeres forening! Vi kan derudover hjælpe med at opsætte en webshop, og vi tager os af det tekniske, så I har mere tid til at nyde jeres sport med vennerne.

Hvad laver KlubVind? – Hjælp til foreninger i Danmark? – Støttelotterier gjort nemt

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email