Logo Motivu
KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Motivu

Motivu – Boost din idrætsforenings medlemstal med lethed


Få medlemmer og fyld holdene op ved at gøre jer mere synlig via Motivu. Her kan I som idrætsforening opslå prøvetimer eller ledige pladser på jeres hold. Derved kan potentielle medlemmer få et bedre overblik over hvor de kan søge hen, samt se hvilke idrætsforeninger ligger tæt på deres hjem eller arbejdsplads.

At tiltrække og fastholde medlemmer er afgørende for en idrætsforenings succes og vækst. Mange foreninger kæmper dog med at markedsføre deres aktiviteter effektivt og håndtere medlemsprocessen på en effektiv måde. Grundlæggende er det en udfordring at mange foreninger ikke har ressourcer til at rekruttere medlemmer. Det betyder nemlig at alle dem som har behov for en invitation, aldrig får den. Her kommer Motivu ind i billedet – en revolutionerende online platform udviklet i samarbejde med DGI, designet til at hjælpe idrætsforeninger med at overvinde disse udfordringer og tiltrække flere medlemmer uden besvær.

“Danmark har de bedste foreninger i verden, men vi skal være bedre til at skabe opmærksomhed omkring dem og ikke mindst gøre det så nemt som muligt for danskerne at komme i gang med at være aktive og dyrke idrætten.”

Udtalelsen kommer fra tidligere kulturminister Mette Bock, der udtalte det i forbindelse med en tale om dansk idræts politik i 2017 under et åbent samråd i Folketinget om fremme af idræt og fysisk aktivitet i Danmark. Mette Bock havde fokus på at styrke foreningslivet og øge opmærksomheden omkring de danske foreninger for at motivere flere til at dyrke idræt og være aktive. Lige netop det at skabe fokus og medlemmer til idrætsforeninger, er hvad Motivu kan. Deres undersøgelser viser, at ved at mindske det administrative arbejde omkring anskaffelse af nye medlemmer, øges medlemstallet og indtægterne.

Motivu er en platform, hvor I som forening kan oprette prøvetimer til jeres hold. Deres erfaringer er, at mange idrætsforeninger ikke har den mulighed for interesserede i at booke en prøvetime på deres hjemmeside. Ofte skal man ringe til en, som så skal ringe til en anden og vende tilbage til den interesserede. Derefter skal man kontakte den interesserede, for at høre om de ønsker at blive medlem. Her kan man ofte miste den interesserede, enten ved at personen ikke gider at ringe eller der går for lang tid. Man bruger meget administrativ tid på denne måde. Med Motivu gøres al dette automatisk og alle får besked om nye tilmeldte, afbud eller ændringer. Derudover gør deres integrationsløsning det muligt for jer at tilbyde tilmelding til prøvetræning direkte fra jeres egen hjemmeside.

Derudover kan I oprette jeres hold med ledige pladser. Undersøgelser foretaget af Motivu viser, at det bliver mere attraktivt at tilmelde sig et hold, når der er få pladser ledige. Derved kan I lettere få jeres hold fyldt op. Der er et stort potentiale i de eksisterende hold, som ikke er fyldt op, da det ikke har en stor omkostning ved at der kommer to eller tre mere deltagere til holdet. Derfor er det en stor fordel at fylde eksisterende hold. I kan tilføje tekst, logo og billeder, for at give potentielle medlemmer lidt mere viden omkring jer og se hvem I er.

Ifølge undersøgelser foretaget af Motivu viser, at et gennemsnitligt årskontingent ligger på ca. 1.000 kr. og et medlemskab vare gennemsnit i ca. 4 år. Det betyder altså, at værdien af et nyt medlem i en idrætsforening, gennemsnit ligger på ca. 4.000 kr. Derved har klubberne stor fordel af at bruge mere til på at gøre sig mere synlig. For at gøre jer mere synlige, afskaffe passivitet hos både jer og potentielle medlemmer, så er Motivu den rigtige løsning for jer. Det er ganske simpelt at bruge Motivu og ved tvivl, så står teamet bag Motivu klar til at hjælpe jer. De ønsker at gøre det hele så let og overskueligt for jer og vil derfor indgå i et tæt samarbejde med jer.

Motivu har gode erfaringer med at skaffe flere medlemmer til idrætsforeninger og hjælper mere end 750 klubber. Deres mål og vision – at motivere danskerne til at dyrke mere idræt og at alle danskere er medlem af et aktivt socialt fællesskab – går hånd i hånd med deres produkt, hvor synligheden af idrætsforeningerne gør det lettere og mere tilgængeligt for potentielle medlemmer at kontakte idrætsforeningerne.

Skaf nye medlemmer og styrk fællesskabet, ved at bruge Motivu. En let, simpel og tilgængelig platform, som mindsker jeres administrative tid ved tilmelding. Få vist jeres træningstider på egen hjemmeside, på googles søgemaskine, gennem Motivu’s partnere og mange flere kanaler. Gør jer mere synlige.

Læs mere og opret jer på hjemmesiden: www.motivu.dk

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email