KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Så skal reklametøjet findes frem! 

”Årets bevægelsesfest” nærmer sig. I år gentages succesen med Danmarks Motionsuge..

”Årets bevægelsesfest” nærmer sig. I år gentages succesen med Danmarks Motionsuge i uge 41 for klubber, kommuner, organisationer, foreninger og privatpersoner. Har I reklametøjet klar? 

Snart starter motionsugen med mulighed for alle former for sport – lige fra sportsgrene i vand, på et gymnastikgulv, på et dansegulv eller noget uden for i den frie natur.  Der er arrangementer i hele landet, og det er også muligt selv at starte et arrangement. Kun fantasien sætter grænser!  

Motionsugen er en mulighed for at få sat mere fokus på motion og få rørt sig, men det kan også være en måde at få tiltrukket flere medlemmer i sin forening eller komme til at lære sin egen kommune endnu bedre at kende. Det er endnu ikke for sent at tilmelde jer, og det er en oplagt mulighed at få gjort lidt reklame for sin forening og lige få rusket lidt i de stive kontorskuldre.  

Du kan læse mere om det her 

Hvis I mangler at bestille reklametøj, kommer der her en liste med virksomheder med sportstøj med personligt tryk: 

Ellers er der også kasketter med personligt tryk fra City Caps

Forhåbentligt bliver projektet lige så vellykket som sidste år. – Det er en del af projektet ”Sammen om bevægelse”, som DR, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI har samarbejdet om for første gang i 2021. Der er allerede lavet en samarbejdsaftale for de næste tre år.

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email