KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Røde Kors samarbejde  

KlubVind har indgået samarbejde med Røde Kors i forbindelse med udvikling af førstehjælpskursus til foreninger. 

Førstehjælpskurser gør jer i stand til at redde liv, hvis de værst tænkelige scenarier skulle opstå i fritiden og i lokalsamfundet.

I kan lære at handle hurtigt og korrekt, hvis I skulle opleve en forstuvet ankel på fodboldbanen, et hjertestop under en håndboldkamp eller et ildebefindende blandt sportstilskuerne.


Førstehjælpsinstruktørerne fra Røde Kors forsøger at gøre undervisningen sjov samtidig med, at I lærer at gribe aktivt ind i kritiske situationer. Kurserne er fleksible og kan tilpasses til netop jeres forenings behov. Der er mulighed for både at lære basal genoplivning og almindelig førstehjælp.

Røde Kors er en del af Dansk Førstehjælpsråd og har mange års erfaring inden for undervisning i førstehjælp.  I vil modtage et certifikat som et bevis på gennemførelse af førstehjælpskurset  

Kontakt Røde Kors med henblik på et førstehjælpskursus på telefon 86122460 og spørg efter Emma eller skriv til Emma på emmger@rodekors.dk eller hvis I har travlt med at booke jeres næste førstehjælpskursus, så book på hjemmesiden https://aarhus.drk.dk/aktiviteter/foerstehjaelpskurser-til-erhverv/ eller https://www.rodekors.dk/forstehjaelp/samarbejder

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email