Sport Direct
KlubVind

KlubVind

KlubVind News

Sport Direct Aarhus

Sport Direct Aarhus – meget mere end bare sportstøj


At vælge sportstøj er ikke bare om at finde en leverandør der kan sælge jer noget i jeres klubfarver og tilføje jeres klublogo. Det er en proces hvor kvalitet, service og funktionalitet er nøgleelementer der skal tages i betragtning. Derfor er det vigtigt at finde en leverandør, der kan tilbyde meget mere end bare at levere tøjet i de rette farver og med jeres klublogo.


Når det kommer til sportstøj, er kvalitet og funktionalitet afgørende faktorer. Du behøver ikke vælge det ene fremfor det andet, da begge faktorer hænger sammen. Derfor er det en god idé at bruge tiden på at finde en leverandør der passer lige netop til jer. Første skridt er at finde ud af hvad jeres behov er, hvorefter budgettet skal gennemses. Derved er det lettere for dig at snakke med leverandøren om dine muligheder.

En af Danmarks største leverandør indenfor sportstøj, og mere, er Sport Direct Aarhus. De har et omfattende sortiment af kvalitetsprodukter fra kendte mærker, såsom Hummel, Nike, Puma og Adidas. Dette sikrer, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Deres tøj og udstyr er designet til at modstå de krav, der stilles under træning og konkurrencer, og sikrer komfort og holdbarhed. De ved hvor vigtigt det er, at have tøj og udstyr der holder.

Sport Direct Aarhus er ikke blot en leverandør. Som klub har I nemlig mulighed for at få klubtøjet gratis, mod at Sport Direct Aarhus sælger sponsorater til tøjet, ofte fra lokale virksomheder. Dette betyder, at har jeres klub nogle virksomheder der ønsker at købe en plads på tøjet, så kan de gøre det gennem Sport Direct Aarhus. Det er hvad gør Sport Direct Aarhus unikt og skiller sig ud fra andre leverandører. De er mere fleksible, både i forhold til mærker de sælger og finansieringsmuligheder. Derudover sælger Sport Direct Aarhus kun til klubber, firmaer og institutioner, så de har en god mulighed for at give gode rabatter, såfremt sponsoreret tøj ikke er noget af interesse.

De kan dog mere end det. De tilbyder også en bred vifte af services, der kan hjælpe netop din klub med at få den bedste løsning til jeres behov. Deres medarbejdere har en bred viden omkring krav der stilles til sportstøj og udstyr, som de kan hjælpe jer med. De sørger for at I får det bedste ud af samarbejdet. Det kan de, fordi Sport Direct Aarhus er en del af Intersport familien og I som klub kan derfor være sikre på en høj kvalitet gennem hele forløbet.

Det handler dog ikke kun om tøjet eller sponsorater for Sport Direct Aarhus. Det handler også om at støtte og fremme sportsglæden i lokalsamfundet. De er med til at skabe et fællesskab omkring sporten og glæden ved at vise hvilken klub man er fra. Samtidig forbinder de lokalsamfundet gennem sporten og sponsorater.

Uanset om du har brug for spilletøj, rekvisitter eller profiltøj, kan Sport Direct Aarhus dække dine behov og levere produkter, der opfylder dine krav til kvalitet, funktionalitet og design. Deres engagement i at skabe en stærk profil for virksomheder og klubber gør dem til en pålidelig partner, der kan hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dit brand og image.

 

Du kan læse mere om udvalget og om Sport Direct Aarhus her:

https://sport-direct-aarhus.dk/

 

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email