Salgskonsulent

Vil du være med til at skabe de bedste vilkår for idrætsforeningerne i dit nærområde? Hos KlubVind søger vi nu salgskonsulenter i Jylland og på Fyn. Din mission? At levere digital klubstøtte til de danske idrætsforeninger.

KlubVind har udviklet et koncept, som giver almennyttige foreninger mulighed for at afvikle deres egne støttelotterier online. Og nu mangler vi dig til at sælge konceptet til foreningerne i dit nærområde og at hjælpe dem med at komme i gang.

Stillingen

Som salgskonsulent hos KlubVind får du ansvar for kontakten til foreningerne i dit nærområde.

Din opgave er at skabe og vedligeholde en god relation til foreningerne. Du skal følge aftaler til dørs og være foreningens guide gennem hele processen.

Vi skal levere et godt resultat hver gang. Vi vil nemlig være dem, som foreningerne kommer til hver gang de skal lave indsamlinger.

Det er en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til foreningerne i dit nærområde og selv er aktiv i en forening.

Da vores produkt er digitalt, er det en fordel du er IT-vant.

Arbejdstid og løn

Stillingen er en deltidsstilling, hvor du selv styrer dine arbejdstider. Vi forventer, at du arbejder mindst 7 timer om ugen.

Stillingen aflønnes med en grundløn plus provision.

Sådan søger du:

Send din ansøgning og CV til Adrian S. Huus på ah@klubvind.dk. Vi indkalder løbende til samtale. Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt Adrian på hverdage mellem kl. 8:00-15:00 på tlf. 40 53 05 55.