KlubVind

KlubVind

KlubVind News

KlubVind kickstarter 2022

KlubVind kickstarter 2022 med gode nyheder. Første glade nyhed er, at Jens er blevet ansat Salgs- og Marketingchef. Vi siger velkommen!

Jens kommer fra en god blandet baggrund, med erfaring lige fra tekstforfatning, grafisk arbejde og udvikling af websites og shops. Ligesom Jens har erfaring med SoMe og de forskellig platforme. 

Ikke mindst har Jens erfaring med foreninger og bestyrelsesarbejde, hvilket vi sætter stor pris på i KlubVind!

Jens ser med stor optimisme på 2022 og tror på, at foreningslivet vil blomstre, og det vil være hans store fornøjelse at hjælpe det på vej!

Hos KlubVind deler vi Jens´  optimisme og vi glæder os til at kickstarte 2022 med lotterier for alle typer af foreninger. Vi er klar!

Kickstart din Klubs Fundraising

Hvem er KlubVind?

Hos KlubVind arbejder vi for at støtte sportsklubber og foreninger over hele landet med at skaffe nødvendige midler til deres aktiviteter. Vores mål er at gøre fundraising nemt og effektivt ved hjælp af online støttelotterier.

Sådan fungerer Det

Med KlubVind kan din klub afholde støttelotterier med salg online, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at stemme dørklokker for at sælge lodsedler. Alt foregår digitalt, hvilket gør det både mere effektivt og bæredygtigt. Vi hjælper med opsætningen, og sørger for, at alt praktisk arbejde håndteres professionelt.

Læs mere om hvordan vores støttelotterier fungerer her (KlubVind – sådan virker det).

Nyheder og Opdateringer

  • Nye Ansigter: Vi har for nylig udvidet vores team med Rasmus som ny marketingchef og Andreas som udvikler. Deres bidrag har allerede haft en positiv indvirkning på vores projekter.

  • Aktuelle Kampagner: Blandt vores seneste planlagte projekter er “Sommer Jackpot 2024” og “Vinter Vind 2024”. Disse lotterier forventes at være med til at samle betydelige midler til klubberne.

Succeshistorier

Vi har hjulpet mange klubber med at nå deres fundraising-mål. For eksempel kunne ASA Fodbold rejse penge til nye bolde, og Lystrup IF Fodbold havde stor succes med deres lotteri takket være lokal støtte og effektiv online synlighed.

Læs mere om vores succeser og få tips til din egen fundraising her (KlubVind – blog) (KlubVind – Velkommen).

Nye Funktioner

  • VIP Medlemskab: Vi har introduceret et VIP-medlemskab til kun kr. 19,- pr. mdr. der giver adgang til eksklusive service. Dette er en del af vores indsats for at give endnu mere værdi til vores medlemmer.

Kontakt og Mere Information

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din klub med fundraising? Kontakt os på vores hjemmeside for mere information og læs vores seneste blogindlæg for flere tips og opdateringer.

Følg os på sociale medier for de nyeste nyheder og kampagner:

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email