Michelle GIsselmann

Michelle GIsselmann

Marketingspecialist hos KlubVind

Corona i klubberne
– KlubVind kan hjælpe

Corona raser stadig derud af, og bestyrelsesmedlemmer og foreningsfolk må, ligesom så mange andre, blot stå til og lade slaget gå sin gang. For rigtig mange betyder det økonomisk nedgang, og flere er nervøse for, hvordan situationen vil påvirke idrætsforeninger rundt om i landet. KlubVind sætter en ære i at hjælpe og støtte foreningslivet i Danmark – også under en global pandemi!

”Corona” har snart været en del af vores ordforråd i et år. Virussen har allerede knækket flere virksomhedsejere, og til stadighed er der flere og flere, der kæmper for at få økonomien til at løbe rundt. Det samme gør sig gældende for foreninger og idrætsklubber. Her er alt sat på standby – både dagligdagen, men også de økonomiske tiltag der gør, at tingene kan løbe rundt.

Efter at have været i dialog med foreninger rundt om i Danmark, kan vi konstatere, at mange idrætsforeninger ikke modtager den økonomiske støtte, som de normalvis gør. Der har ikke været mulighed for at sende medlemmer ud med lodsedler, da hele landet har været i lockdown af flere omgange. Desuden er mange af de arrangementer, som klubberne har samlet penge ved før, blevet aflyst.

Coronavenlige støttemuligheder for foreninger
I KlubVind er vi altså udmærket klar over de udfordringer, som foreninger og klubber står overfor i tiden. Derfor har vi udviklet et online støttelotteri, som skal hjælpe foreninger igennem krisen. Vi er ikke interesserede i at klubber går konkurs, og vi ønsker brændende at støtte op om fællesskabet blandt børn og unge i Danmark.

KlubVinds online støttelotteri fungerer stort set ligesom de fysiske lotterier, vi kender på forhånd. Den største forskel er – selvfølgelig – at vores lotteri foregår online.
Vi skræddersyr jeres kommende lotteri, så det passer til lige nøjagtig til jeres forenings behov. Som oftest sørger foreningerne selv for at skaffe sponsorpræmier, så der er noget for deltagerne at spille om. Det har fungeret super godt for vores tidligere kunder, og ingen har haft problemer med at anskaffe det ønskede antal præmier. Ved at foreningerne selv sørger for at skaffe præmier, inddrages de lokale, og både sponsorer og forening opnår en større eksponering.

Det online støttelotteri skal naturligvis bredes ud, så det ikke går nogens næse forbi. Og her slipper jeres forening netop for at skulle gå fra dør til dør. Der er altså et større potentiale for at nå bredere ud, end man ville gøre med et ”almindeligt” lotterisalg.

Vi foreslår – og hjælper jer også gerne i gang med – at dele budskabet om lotteriet på sociale medier. De fleste idrætsforeninger- og klubber har i dag fansider på Facebook, og her er der mulighed for at nå bredt ud.

Vi hjælper jer igennem hele processen

Vi står klar til at hjælpe jer igennem hele forløbet. Vi er naturligvis lige så interesserede i, at jeres online støttelotteri kan melde udsolgt, som I er. Derfor står vi til rådighed med forskellige kompetencer – både indenfor sociale medier, præmier samt hjemmesideudvikling. Vi gør Corona-tiden lettere for jer og jeres forening!   

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email