Michelle GIsselmann

Michelle GIsselmann

Marketingspecialist hos KlubVind

Succeshistorien om BSI’s Store Julelotteri

Bælum-Solbjerg IF (BSI) er en idrætsforening beliggende i det østlige Himmerland. Her er der plads til alle, der elsker og interesserer sig for især fodbold og håndbold. Fodbold er den ”primære” sportsgren i BSI, som stort set alle mandlige indbyggere i Bælum spiller i klubben. Dog ønskede BSI at udvikle på sin håndboldafdeling, som især er spillet af kvinder i Bælum.

BSI kontaktede KlubVind, da de havde et brændende ønske om at udvikle håndboldafdelingen i klubben. BSI manglede kapital til at forbedre faciliteterne, men grundet Coronarestriktioner, kunne BSI ikke afholde sit julelotteri, som de plejede. Derfor var de åbne for at prøve KlubVinds online lotteri, som er Corona-venligt.

Corona og Julelotteri
BSI har, som så mange andre klubber, et årligt traditionelt julelotteri. Der har normalvis været stor opbakning og støtte fra lokalsamfundet til netop dette lotteri. Derfor var det med stor skepsis og bekymring, at BSI skulle kaste sig ud i et online julelotteri for første gang. Ville folk i Bælum forstå det? Ville de støtte? Eller ville det glippe fuldstændigt? Trods skepsis prøvede BSI det af. Og man må sige, at det lykkedes for dem!

Lokalsamfundet støtter op
På trods af Bælum-Solbjergs beskedne størrelse og lige omtrent 700 indbyggere, kunne BSI med stor glæde melde udsolgt til årets online julelotteri. Det er en situation, vi i KlubVind har set flere gange – at der er en enorm opbakning fra lokalsamfundet, når det gælder foreningsliv.

Et andet sted BSI kunne mærke støtten fra lokalsamfundet, var i forhold til sponsorer og præmier. Det tog helt nøjagtigt BSI’s håndboldpiger en eftermiddag at skaffe præmier til lotteriet. Og de formåede endda at skaffe over 60 præmier til lotteriet. Det er imponerende at se, hvordan lokale støtter op om foreninger.

Efter lotteriet
BSI kunne, som før nævnt, melde udsolgt til sit julelotteri i 2020. KlubVind har været ude at få feedback fra klubben, både i forhold til anskaffelse af sponsorer og arbejdskraft i forbindelse med lotteriet.

Nicolai Niemann, som er træner og ansvarlig for lotteriets afholdelse sagde: ”Altså jeg har selvfølgelig brugt noget tid på at skrive opslag til Facebook, som kunne deles af pigerne på holdet, så det nåede ud til deres forældre, bedsteforældre og skolekammerater. Men jeg synes helt sikkert, at arbejdsbyrden har været mindre, end jeg havde regnet med”. Nedenfor ses et eksempel på et af de opslag, som Nicolai lavede i forbindelse med lotteriet. 

Som det ses i opslaget, benyttede BSI sig også af muligheden for at få lavet kasketter med logo i samarbejde med CityCaps, i forbindelse med sit 50-års jubilæum.

”Kasketterne har været en succes! Vi har solgt de fleste efterhånden, og jeg glæder mig så meget til at se dem på lægterne til foråret, når vi forhåbentlig kan spille igen,” siger Nicolai.

KlubVind har modtaget rosende ord fra BSI, og vi har allerede et nyt lotteri i støbeskeen i 2021. Vi glæder os til at følge BSI’s rejse, og vi er glade for at have hjulpet klubben til økonomisk fremgang.

Hvis du og din klub eller forening ønsker at starte et online støttelotteri, kan du kontakte KlubVind og så sætter vi et møde op – enten fysisk eller virtuelt – og så tager vi en snak om, hvad netop jeres behov er. 

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email