Michelle GIsselmann

Michelle GIsselmann

Marketingspecialist hos KlubVind

SOS – KlubVind yder digital førstehjælp

Hos KlubVind kan vi meget mere end blot at hjælpe dig og din forening med at skaffe økonomisk støtte. Med vores stærke hold har vi hjulpet flere virksomheder og foreninger med at optimere sine hjemmesider. Senest har vores IT-ansvarlige, Alexander Nielsen, hjulpet den århusianske marskandiser, Støvsugerhjørnet, igennem en mindre krise.

Støvsugerhjørnet er en af den århusianske bydel, Trøjborgs, ældste forretninger. Her sælges stort set alt indenfor el-artikler og husholdningsapparater. Støvsugerhjørnet er en forretning med stolte traditioner. Forretningen åbnede tilbage i1985, og den har i nu 3 generationer bestræbt sig på at levere høj kvalitet og venligservice. Her er man altid velkommen til et godt råd og en fornuftig vejledning.

Under den seneste nedlukning har Støvsugerhjørnet, ligesom så mange andre, været helt og aldeles afhængige af sin hjemmeside. Det er her alt salg foregår, da forretningen naturligvis holder lukket. Støvsugerhjørnet stødte dog pludselig ind i en grim overraskelse, da hjemmesiden pludseligt lukkede ned. Grundet et tidligere samarbejde kendte Støvsugerhjørnet til KlubVinds kompetencer indenfor online verdenen, og ejeren kontaktede derfor KlubVind for at modtage hjælp.

Alexander nærmest smed alt, hvad han havde i hænderne, og satte alle kræfter ind for at yde digital krisehjælp til Støvsugerhjørnet. Han fik lavet en midlertidig løsning, som redirecter kunder ind på Støvsugerhjørnets anden webshop, nemlig https://nullermand.dk. Støvsugerhjørnets kunder kunne igen finde varer fra forretningen online – hurra!

Eftersom Støvsugerhjørnet ikke på nuværende tidspunkt er i besiddelse af større kompetencer indenfor det digitale, er de glade for, at vi hos KlubVind vil hjælpe til. Vores team er specialiserede indenfor digitalisering, og vi har både folk der beskæftiger sig med User Experience, Digital Marketing og Frontend Development. Derfor har vi tilbudt Støvsugerhjørnet at tage et yderligere kig på hjemmesiden https://nullermand.dk, hvor vi vil effektivisere og udvikle endnu mere.

Det er vigtigt for os i KlubVind, at vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere lige nøjagtig den hjælp, de har brug for. Derfor kan vi tilbyde en skræddersyet hjælpepakke til dig og din forening, virksomhed eller hjemmeside. Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis I mangler hjælp til jeres forretning eller forenings online rejse.

Besøg Støvsugerhjørnet i Tordenskjoldsgade nr. 40 på Trøjborg i Århus eller på hjemmesiden https://nullermand.dk.

Hør også radioklippet fra P3, hvor Støvsugerhjørnets ejer, Michael Sørensen, bliver interviewet om sammenhængen mellem en støvsugers sugeevne og mængden af larm. Hør klippet her.

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email