Michelle GIsselmann

Michelle GIsselmann

Marketingspecialist hos KlubVind

KlubVind X CityCaps –
A Match made in Heaven

KlubVind samarbejder med forskellige virksomheder rundt om i landet. Én af vores samarbejdspartnere er iværksætteren Jeyan Jey, der står bag CityCaps, som producerer kasketter og caps i superlækker kvalitet. Samarbejdet har åbnet op for muligheder for begge brands.

Ligesom KlubVind arbejder CityCaps for fællesskab. Vi ønsker at føre mennesker sammen og styrke de lokale foreninger rundt omkring i vores lille land. Fællesskab er nemlig så mega vigtigt for menneskers mentale helbred, og især i disse Corona-tider ønsker vi at sætte fokus på netop dette. Det er altså nogle grundlæggende kerneværdier, der har ført netop KlubVind og CityCaps sammen i et professionelt samarbejde.

CityCaps
CityCaps er en familieejet iværksættervirksomhed, som er startet i Varde. Jeyan Jey, som er manden bag virksomheden, er en ildsjæl, og han brænder virkelig for det, han laver. CityCaps er ”Social Fashion”, som skal føre mennesker sammen. Der er desuden tænkt meget bæredygtighed ind i CityCaps, som ønsker at udarbejde en bæredygtighedsstrategi, der ikke kan måle sig med andre.

”Vores kasketter kan se meget forskellige ud, og bæres af meget forskellige mennesker. Men de er alle forenede med det danske flag og vores budskaber om inklusion, støtte og sammenhold. Og ganske ligesom vores kasketter er forskellige sammen, kan vi som mennesker være forskellige sammen. I kommunen, i foreningen, i klubben, i virksomheden og i Danmark” – Jeyan Jey, CityCaps

Bælum-Solbjerg IF 50 års-jubilæumskasketter
KlubVinds samarbejde med CityCaps gjorde det muligt for Bælum-Solbjerg IF i forbindelse med et online støttelotteri at få produceret specialdesignede kasketter, som medlemmer og tilhængere af klubben kunne købe. Al overskud fra salget af de flotte kasketter gik til udvikling af BSI’s håndboldafdeling. BSI fik solgt alle sine kasketter i løbet af kort tid. 

Vi og CityCaps har fået rosende ord tilbage fra BSI’s formand, Nicolai Niemann: ”Kasketterne er i supergod kvalitet, og alle har været meget begejstrede for dem. Jeg glæder mig til, forhåbentligt, at se samtlige tilskuere med jubilæumskasketter, når vi åbner op igen,” griner han. Nedenfor ses de specialdesignede kasketter.

KlubVind tilbyder altså i samarbejde med CityCaps, at foreninger og klubber kan få specialdesignede og bæredygtige kasketter til en fordelagtig pris. Vi har set og testet kvaliteten på egen hånd, og vi er super stolte af netop dette samarbejde. Derfor håber vi på, at vi kan hjælpe iværksætteren Jeyan Jey videre på sin rejse. Fællesskab er nøgleordet, og desuden en af KlubVinds kerneværdier.

Læs mere om CityCaps her https://www.citycaps.dk/

Del indlægget

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email